Wat doet Pink Tie voor u?

Dankzij ons kaartverkoopsysteem zijn bezoekers niet meer gebonden aan de beperkingen van fysieke verkooppunten.  Wij geloven dat iedere organisatie uniek is en haar eigen behoeften heeft. Daarom luisteren we naar u en uw bezoekers.  Zo leveren we diensten waar iedereen van profiteert.

 
 
Logomakr_4F0ySK.png

verkoop meer kaarten online

Bezoekers kopen kaarten via hun smartphone, tablet of PC. Onze ticketshop is doeltreffend: bezoekers hoeven geen account aan te maken. Na betaling ontvangen ze direct hun tickets per mail.

 
 
Logomakr_4zeC8w.png

Verminder uw administratiekosten

Met het geautomatiseerde kaartverkoopsysteem bent u geen tijd meer kwijt aan het bijhouden van de kaartverkoop; het systeem doet dit namelijk voor u. Zo bespaart u veel tijd en geld op administratie.

 
 
Logomakr_3dkUHG.png

Ticketshop in de stijl van uw theater

De beleving van een bezoeker begint al bij het aankopen van een kaartje. Met een ticketshop in de stijl van uw theater draagt u bij aan een positieve ervaring van de bezoeker.

 
 
Logomakr_9OAiXX.png

Online en Offline verkoop naast elkaar

Online aankopen van bezoekers worden automatisch geregistreerd en daarnaast kunt u telefonische reserveringen of deurverkoop gemakkelijk invoeren in uw eigen dashboard.

 
 
Logomakr_89xTSr.png

Complementaire producten

Naast het verkopen van tickets is het mogelijk om in de Pink Tie ticketshop complementaire producten te verkopen. Denk aan het toevoegen van een theatermenu of arrangement.

 
 
Logomakr_4qQHJp.png

Makkelijk overstappen

Het kaartverkoopsysteem van Pink Tie is snel te integreren. Daarnaast is het systeem gratis in gebruik te nemen voor uw theater. Zo kunt u gemakkelijk overstappen.