Showcases

 
iamsterdam.jpg

hogere conversie sinds samenwerking tussen amsterdam marketing en pink tie

Sinds januari 2016 werken wij samen met Amsterdam Marketing. Meer dan 35 theaters in Amsterdam zijn aangesloten op het platform van de Last Minute Ticketshop en bieden dagelijks kaarten aan via Pink Tie. We zijn erin geslaagd om zowel de voorkant van de ticketshop als het dashboard voor de partners zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Binnen enkele seconden staat een voorstelling online en binnen enkele seconden rekent een kaartkoper af.

"Sinds de overstap naar Pink Tie verkopen we veel meer tickets! De gebruiksvriendelijke ticketshop van Pink Tie zorgt voor minder afvallers tijdens het bestelproces. Ook onze partners zijn enorm tevreden!" 

Martijn Peschke - Amsterdam Marketing

 
2013-12-17MRF-1020.jpg

Maatwerk oplossing zorgt voor kostenbesparing bij theater toomler

Al ruim 4 jaar maakt het Theatercafé Toomler Amsterdam gebruik van de ticketing oplossingen van Pink Tie. Van het aanbieden van het theatermenu tot automatisch gegenereerde zaalplannen. Van het verplaatsen van orders tot gedetailleerde inkomstenoverzichten. Samen met Toomler hebben wij ons kunnen ontwikkelen tot een volwaardige online ticketingservice. Het automatiseren van de kaartverkoop heeft voor Toomler veel kosten bespaard.

"Wij zijn super tevreden met Pink Tie! Vóór Pink Tie hadden we geen ticketing partner en konden onze bezoekers kaarten reserveren via de mail. Dit kostte ons heel veel tijd en omdat mensen niet meteen afrekenden, hadden we vaak last van no-shows. Nu niet meer :)"

Daphne Gautier - Theater Toomler

 
uitmarkt1.jpg

40 jaar uitmarkt - gratis cadeau voor amsterdammers

In samenwerking met de gemeente Amsterdam hebben wij een online ticketingsysteem gebouwd voor de Uitmarkt. In totaal doen 61 culturele instellingen uit Amsterdam mee aan deze campagne die nog tot en met 31 december via Pink Tie kaarten kunnen aanleveren.

"De Uitmarkt bestaat dit jaar veertig jaar en daarom krijgen alle Amsterdammers een cadeautje. Met de Uitkaart kunnen bewoners per adres twee kaartjes aanvragen voor een voorstelling, museum of concertbezoek..." 

Door: ANP 22 augustus 2017, 11:57

 
reypenaer-cheese-tasting-small.jpg

Reypenaer Blij met support van pink tie

De Reypenaer Cheese Tasting is een proeflokaal in Amsterdam waar je kaasproeverijen kunt bijwonen. Omdat er meerdere proeverijen per dag zijn en een proeverij uit maximaal 20 personen bestaat, hebben wij een module ontwikkeld zodat de kaartkoper heel gemakkelijk door het bestelproces loopt. 

"We werken al bijna 4 jaar samen met Pink Tie en zijn ontzettend tevreden met hun ondersteuning. Pink Tie neemt veel van onze support over zodat wij ons volledig kunnen richten op onze kerntaken"

Ron Pieters - Reypenaer