PASSENDE OPLOSSINGEN

 

Complementaire producten

Naast het verkopen van tickets is het mogelijk om in de Pink Tie ticketshop complementaire producten aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van het theatermenu. Er kunnen meerdere complementaire producten toegevoegd worden in 1 ticketshop met verschillende prijzen.
 

maatwerk website.001.png

Kortingen

Ook kunnen er kortingen worden toegevoegd aan de ticketshop. De totale prijs van een ticket wordt dan verminderd met het bedrag wat als korting geldt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld studentenkortingen.
 

maatwerk website.002.png

VisitorControl

Met VisitorControl heb je de macht om alleen bepaalde mensen toegang te geven tot de ticketshop. Dit is interessant voor organisaties die besloten gelegenheden - zoals bedijfsevenementen of studentenfeesten - organiseren. Wij importeren een lijst met e-mail adressen die wij het recht geven om kaarten te kopen. Eenieder die hier geen recht toe heeft kan dus geen tickets kopen.
 

maatwerk website.003.png

Optimized Sales Flow

Pink Tie heeft een module ontwikkeld waarmee we bezoekers op een zeer vriendelijke manier een Sales traject in loodsen. Door eerst vast te stellen hoeveel kaarten een persoon wilt bestellen wordt er op basis van die informatie gekeken voor welk "time-slot" er nog plek is. Dit is vooral zeer interessant voor partijen die elke week met veel kleine groepen werken (zie Reypenaer). Zo ervaart de bezoeker geen teleurstelling als hij achteraf te zien krijgt dat een bepaald event voor het aantal gekozen tickets "vol" is.
 

maatwerk website.004.png
 
maatwerk website.005.png
 
maatwerk website.006.png

Pink Tie Gatekeeper

De Pink Tie GateKeeper is de scan-applicatie waarmee de geldigheid van de tickets wordt gecontroleerd. Alle 'extra keuzes' die een kaartkoper selecteert binnen een bepaalde aankoop, zoals bijvoorbeeld het selecteren van een theatermenu of studentenkorting, wordt opgeslagen in de QR-code. Wanneer deze QR-code gescand wordt kun je deze extra informatie eenvoudig aflezen in de Gatekeeper op de iPad.