Totale ontzorging

Pink Tie biedt een volledig ge├»ntegreerde ticketing service waarbij de focus wordt gelegd op gebruikersgemak. In samenwerking met een toonaangevend theater hebben we ons product zo weten te ontwikkelen dat iedereen er mee uit te voeten kan. Als je gebruik maakt van Pink Tie kunnen je bezoekers altijd veilig kaarten bestellen en heb je overal inzicht in de kaartverkoop.

 
ticketshop.png
 

EENVOUDIG EN VEILIG AANKOOPPROCES

Het bestelproces is simpel en doeltreffend. Bezoekers kopen in 3 stappen hun tickets zonder een account aan te maken.

100% GEOPTIMALISEERD VOOR MOBIEL

Onze ticketshop werkt op elk device en is daarmee klaar voor de toekomst. Handig voor als je onderweg bent.

VERKOOP ook TICKETS TIJDENS HET EVENEMENT

Verkoop meer tickets door last minute kaartkopers ook tijdens het evenement de mogelijkheid te bieden om tickets te kopen.

ONLINE EN OFFLINE VERKOOP NAAST ELKAAR

Het is zeer eenvoudig om kaarten te reserveren voor mensen die bestellen via de telefoon of aan de kassa. 

passende OPLOSSING VOOR ELK SEGMENT

Een passende oplossing die aansluit op de behoeften van onze klanten. Bekijk de mogelijkheden.

24/7 customer support

Jouw bezoekers kunnen elke dag bij ons terecht met vragen over hun aankoop via de telefoon of mail.


 
kluis-400.png

Betrouwbaar

We Collect. Pink Tie is het enige ticketingbedrijf dat gecertificeerd is als CPSP: Collecting Payment Service Provider. Dit houdt in dat wij als enige partij niet afhankelijk zijn van een derde partij die de betalingen ontvangt. Jouw kaartomzet wordt ontvangen op Stichting Derdengelden Pink Tie en is hierdoor gewaarborgd. Een bijkomend voordeel is dat we jouw kaartomzet op elk moment kunnen uitkeren.

 

VROEGTIJDIGE UITBETALING

Jouw kaartopbrengst is jouw omzet. Bij Pink Tie is het daarom mogelijk om vooraf verdiende omzet direct te ontvangen.

ideal-logo-49481.jpg

eenvoudig betalen via ideal of creditcard

Bezoekers kunnen eenvoudig betalen met iDEAL of creditcard. Dit gebeurt in een veilige omgeving waar hun gegevens beschermd zijn.

real time inzicht in de kaartverkoop

Via je dashboard heb je 24/7 inzicht in jouw kaartverkoop. Kijk hier of bepaalde marketingcampagnes effect hebben gehad.

Door currence gecertificeerd

Wij zijn de enige ticketingservice die door Currence gecertificeerd is als Payment Service Provider. Ons profiel is grondig getest en goedgekeurd door De Nederlandse Bank.

automatisch inkomstenoverzicht

Na elk event ontvang je een inkomstenoverzicht met een gedetailleerde omzet specificatie. Omdat wij dit voor je beheren bespaar je veel tijd en daarmee geld aan de boekhouder.

 

Service tot aan de deur

Naast de online kaartverkoop draagt Pink Tie zorg voor de kaartcontrole op locatie. De geavanceerde Scan applicatie (GateKeeper) is makkelijk te gebruiken en geeft inzicht in de toegang van de bezoekers. Deze module werkt zowel online als offline zodat je overal de toegang kunt controlen. 

gratis scanner in bruikleen

Bij Pink Tie ontvang je gratis scanner(s) om de geldigheid van tickets te controleren. Hiermee kun je online en offline scannen.
 

support op locatie

Je krijgt heldere uitleg over het gebruik van de scanners. Bij grotere evenementen krijg je professionele steun op locatie.

 

Nieuw: Check-in

App waarmee je heel gemakkelijk bezoekers van een digitale lijst kunt afvinken tijdens de entree. Werkt op een tablet of smartphone. Handig voor de kleinere evenementen. 

Real time inzicht in toegangsstatistieken

De gratis scan applicatie (GateKeeper) houdt nauwkeurig bij wie er binnenkomt. Ook complementaire producten worden overzichtelijk weergegeven.